Akcija - Popišimo bonboniere!

Objavljeno: 28. 11. 2013
Veseli december se bliža in s tem čas, ko obdarujemo svoje bližnje. Ker želimo za svoje bližnje samo najboljše, smo se odločili, da zopet sprožimo akcijo popisa in tako popišemo vse bonboniere, ki so na tržišču! Tako bo veliko bolj jasno, katere bonboniere so za nas in za naše najdražje sprejemljive in katere ne. Mnoge bonboniere bi namreč utegnile vsebovati nevarna umetna barvila in sladila, ki nekako ne sodijo med praznična darila, obenem pa verjetno vsebujejo tudi mnogo drugih nepotrebnih dodatkov.

Vabljeni k sodelovanju v akciji, potrebujemo nekaj prostovoljk in prostovoljcev (lahko tudi v parih ali skupinah), in sicer za popis bonbonier v trgovinah:
- Mercator (že zasedeno),
- Spar (že zasedeno),
- Tuš (že zasedeno),
- Hofer (že zasedeno),
- Lidl (že zasedeno) in
- ostalo (Leclerc, Eurospin,...) kot opcijsko oz. če bo interes.

Vsi prostovoljci se prijavite do nedelje, 1.12.2013, sama akcija pa bo izvedena do 10.12.2013. Podrobna navodila dobite po e-pošti.

Naj bo letošnji december drugačen! Kupujmo premišljeno, pregledujmo deklaracije na izdelkih in se odločajmo le za tiste manj predelane izdelke, ki ne vsebujejo nevarnih aditivov! Privoščimo svojim najbližjim le najboljše!
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.