Pregled izdelka

Bio kokosov desert z ananasom
rastlinski desert
Laboratorios Almond
KATJAK

2.5.2015 ob 13:00

SESTAVINE

voda, kokos, gostilo: guar gumi, surov trsni sladkor, koncentriran ananasov sok, koruzni maltodekstrin, rižev maltodekstrin, inulin (agavine vlaknine), koruzni škrob, tapiokin maltodekstrin, deviško kokosovo olje, tapiokin škrob, gostilo: rožičeva moka, naravna aroma ananasa, naravna aroma kokosa.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.