Pregled izdelka

Ave Frankfurter XXL
svinjske hrenovke
Panvita
JANG

22. 08. 2019 ob 14:44

SESTAVINE

svinjsko meso, emulzija svinjskih kožic, voda, krompirjev škrob, modificiran škrob, sol, dekstroza, stabilizatorji (difosfati, polifosfati, trifosfati, guar gumi, karboksimetil celuloza, predelana morska alga euchema), antioksidanti (askorbinska kislina, natrijev askorbat, natrijev eritorbat), ojačevalec arome (natrijev glutaminat), svinjski proteini, sladkor, aroma, rastlinske vlaknine (grah, bambus), začimbe in ekstrakti začimb, konzervans (natrijev nitrit), barvilo (karminska kislina)
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.