Pregled izdelka

Frutabela
jagoda in jogurtov obliv
Fructal
NASTJAK

16. 10. 2013 ob 19:20

SESTAVINE

sadne sestavine 38% (jagodna (20%), jabolčna in višnjeva kaša), jogurtov obliv 33% (sladkor, rastlinska maščoba, posneto in polno mlekov v prahu, jogurt v prahu 2%, sojin lecitin, aroma),sladkor, glukozni sirup, ekstrudiran žitni izdelek 12,5% (riževa in pšenična moka, sladkor, glukoza, rastlinsko olje, pšenični in ječmenov slad, sol), sredstvi za ohranjanje vlage (sorbitol, glicerol), koruzni kosmiči 5% (koruza, slador, sol, ječmenov slad), ovseni kosmiči 4,9%, rastlinska maščoba, modificiran škrob, kislina (citronska kislina), aroma, emulgator (estri saharoze z maščobnimi kislinami). Lahko vsebuje sledove lešnikov in mandljev.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Z donacijo lahko podprete naše delo, da bomo še naprej lahko objavljali kakovostne vsebine. Hvala, ker nas podpirate!
2€
5€
10€
20€
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.