Pregled izdelka

Renaissance Truffes et Pralines (ohne Alkohol)
čokolada
Renaissance
MIŠAG

17. 12. 2013 ob 15:29

SESTAVINE

sladkor, kakavovo maslo, polno mleko v prahu, sorbitol v sirupu, kondenzirano mleko, glukozni sirup, iz sirotke, laktoza, smetana v prahu, jabolčna kaša, sirup iz invertnega sladkorja, pistacije, naravne arome (mandelj, pistacija, lešniki), sveži sir Mascarpone v prahu, sojin lecitin, praženi lešniki, koncentrat limoninega soka, naravna roma vanilije, instant kava, pomarančni sok iz koncentrata, višnjev sok, želirno sredstvo (pektin), citronska kislina, naravna aroma bourbon vanilije, posneto mleko v prahu, naravna aroma pomaranče/limone, kot barvilo (koncentrat soka korenčka), barvilo (ekstrakt korenine kurkume), sledi jajc, arašidov in lupinastega sadja
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Z donacijo lahko podprete naše delo, da bomo še naprej lahko objavljali kakovostne vsebine. Hvala, ker nas podpirate!
2€
5€
10€
20€
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.