Pregled izdelka

Mulino Bianco Gran Cereale
žitarice z rozinami in jabolki
Barilla Group
KLARAP

10.11.2014 ob 22:56

SESTAVINE

žitni kosmiči iz riža in polnozrnate pšenice (sladkor, riževa moka, posneto mleko v prahu, pšenični gluten, pšenični kalčki, jedilna sol, ječmenov sladni ekstrakt, sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat, emulgator: mono in digliceridi maščobnih kislin, sadne žitarice, polnozrnati ovseni kosmiči, sladkor, žitni krispiji, riževa moka, sladkor, ječmenov sladni ekstrakt, jedilna sol, riževi kosmiči, palmino olje (nehidrogenirano), ekspandirani karamelizirani riž, riž, sladkor, palmino olje (nehidrogenirano), riževa moka, sadni oligosaharidi, zgoščeni sadni sok iz več vrst sadja, češnja, jagoda, malina, bezeg, borovnica, pšenični škrob, ovsena vlaknina, suhi borovničevi kosmiči, aroma, ovseni kosmiči, rozine, repično olje, suha jabolka.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.