Pregled izdelka

Napolitanka
oblita s čokolado
Evropa
MARJANR

21.12.2013 ob 21:24

SESTAVINE

čokolada 30% (sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo), emulgatorja: sojin lecitin in E 476, aroma: vanilin, v čokoladi najmanj kakavovi deli 53 %, sladkor, pšenična moka, hidrogenizirana rastlinska maščoba, manj masten kakavov prah 7%, sirotka v prahu, mleko v prahu, škrob, emulgator: sojin lecitin, sredstvo za vzhajanje E500, sol, aroma. Izdelek vsebuje pšenični gluten, mlečne proizvode in sojin lecitin. Lahko vsebuje sledove lešnika.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.