Pregled izdelka

Dorina Čoksa Bum-Bum
polnjena čokolada z mlečno kremo
Kraš
KLARAP

2.1.2015 ob 22:57

SESTAVINE

sladkor, posneto mleko v prahu, hidrogenizirana rastlinska maščoba, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, granule pop rocks 5,5% (sladkor, laktoza, glukoza, potisni plin E 290), kakavova masa, mlečna mast, sojin lecitin E 322, arome. Kakavovi deli najmanj 28% v mlečni čokoladi. Mlečna čokolada vsebuje: najmanj 17% suhe mlečne snovi. Polnjenje najmanj 32% suhe mlečne snovi. Izdelek vsebuje sojo, mleko. Lahko vsebuje lešnike in gluten.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.