Pregled izdelka

S-Budget Party Hot Dog
iz svinjskega in govejega mesa
Spar International
JANG

27. 08. 2019 ob 13:32

SESTAVINE

svinjsko meso 48%, goveje meso 16%, emulzija svinjskih kožic, voda, krompirjev škrob, sol, kalijev klorid, kvasni ekstrakt, dekstroza, stabilizatorji: difosfati, polifosfati, trifosfati, guar gumi, antioksidanti: askorbinska kislina, natrijev askorbat, natrijev eritorbat), sladkor, začimbe, rastlinske vlaknine (bambus), svinjske beljakovine, ojačevalec arome (mononatrijev glutaminat), ekstrakti začimb, konzervans (natrijev nitrit), barvilo (karminska kislina).
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.