Pregled izdelka

Piščančje cocktail hrenovke
brez ovoja
Pivka perutninarstvo
JANG

22.8.2019 ob 12:15

SESTAVINE

strojno izkoščeno piščančje meso 70%, voda, piščančje kožice, krompirjev škrob, grahova moka, vlakna citrusov, jedilna sol, stabilizatorji: difosfati, začimbe, ojačevalec arome: natrijev glutamat, antioksidant: askorbinska kislina, dekstroza, aroma, konzervansa: natrijev nitrit, natrijev acetat, aroma dima.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.