Odziv na oddajo in nove funkcionalnosti na spletni strani

Objavljeno: 12. 03. 2013
Zadnje tri tedne (po oddaji Zdravje Slovencev: Aditivi v živilih) smo bili priča velikemu odzivu ljudi, ki so/ste nas zasuli z novimi izdelki... Tako smo samo v zadnjih 14 dneh vnesli v sistem točno 100 izdelkov, kar je skoraj 10% vseh izdelkov na naši spletni strani! :)

Tako se je v tem času tudi pokazalo, da je na spletni strani vedno več in več (pod)kategorij izdelkov in da je iskalnik, s pomočjo katerega bi lahko vsak poiskal določen izdelek, že hudo potreben. Najbrž bo veliko izmed vas zdaj veselih, da smo tako na naši spletni strani (končno) omogočili iskanje po izdelkih.

Obenem pa smo dodali tudi filtriranje po nevarnosti tako, da lahko zdaj v posameznih kategorijah izdelkov izberete posebej npr. vse neškodljive, izredno nevarne, škodljive izdelke... Tudi ta funkcionalnost utegne koristiti mnogim, saj lahko tako lažje najdete samo neškodljive izdelke, preden se odpravite v trgovino.
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.